browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

cladiri

Pensiune – continuare

continuam de aici: http://tt.bogdanra.ro/?p=157 Dupa ce m-am sfatuit cu Janos am trecut mai departe la kiturire. Nu am slefuit, acest pas urmand sa fie prezentat in alta postare S-a plecat de aici: am dat un strat de kit la colturi pe care apoi l-am nivelat. In loc de cutit am folosit un cutter stricat cu … Continue reading »

Categories: carton, cladiri, home-made, non-feroviare | Leave a comment

Casuta din Poveste

Salutare si La Multi Ani! Vacanta de iarna a trecut si mie nu prea mi-a venit nici acum timp suficient. Dar totusi… Intai de toate voi arata cum am facut o casuta menita sa apara pe un modul destinat copiilor. Peste culorile vii (necesare unei veritabile casutede turta dulce) voi mai face si un pic … Continue reading »

Categories: cladiri, home-made, non-feroviare | Leave a comment

Pensiune

Salut si La Multi Ani! Plecand de la un proiect propriu am incercat sa finalizez o lucrare pe care eu o iubesc foarte mult. Din pacate socoteala de acasa nu este tinuta bine si in proiectul initial, asa ca va anunt de pe acum ca nimic nu este perfect. Normal. Este vorba de o casa … Continue reading »

Categories: cladiri, home-made, non-feroviare | Leave a comment

Casuta de munte WePe Atelier din Cehia

Salut si La Multi Ani! A treia casuta din cele la care am lucrat in aceasta vacanta este una care a provenit dintr-un kit cehesc (http://Atelier-wepe.cz) oferit cadou de un bun prieten online. Fata de cele prezentate in kit am mai adaugat eu cateva elemnte pe care le voi arata la momentul in care ajung … Continue reading »

Categories: cladiri, non-feroviare | Leave a comment

si continuam…

Salut. Beneficiind de o trecere prin orasul Moinesti am continuat documentarea, mai ales am vrut sa elucidez misterul Troitei lui Duca (cum i se spune) a carei pozitionare era total diferita fata de orice punct de reper. Mi s-a confirmat ca aceasta a fost mutata. Am primit un sprijin deosebit de la Primaria Moinesti de … Continue reading »

Categories: cladiri, diorame modulare, Initiativa Ro-TT, vechiul blog TT | Leave a comment

Final de faza

Nu am mai scris de mult. Oarecum am incercat sa muncim, sa gandim, sa facem ceva astfel incat sa supralicitam prezenta noastra in cadrul evenimentului din 13-15 iunie. De la inceput vreau sa spun ca multumesc personal tuturor celor care ne-au ajutat si ne vor mai ajuta (sper). Suportul lor a fost mai mult decat … Continue reading »

Categories: cladiri, diorame modulare, Initiativa Ro-TT, participari, vechiul blog TT | Leave a comment

Casa lu’ Diesel III

revin… Nu am prea avut mult timp, intre copii si altele am continuat totusi s avad ce pot face la casa lu Diesel. In primul rand am zis ca poate vrea careva sa se si uite pe sub locomotiva din cand in cand. Nu stiu ce sine voi pune (I sau U, I daca o … Continue reading »

Categories: carton, cladiri, home-made, vechiul blog TT | Leave a comment

Casa lu’ Diesel (II – bis: comentarii, discutii)

Am decis sa pun si comentariile cele mai importante care vor prefigura modificarile de proiect sau structurale (de pe lokomotiv.ro)

Categories: carton, cladiri, home-made, vechiul blog TT | Leave a comment

Casa lu’ Diesel (II)

Ziua a doua… mult mai putin productiva decat prima, dar am studiat mult ce am gresit, ce nu am gresit… Intai de toate eroarea principala: prea multa apa. Cred ca iesea mai economic cu putin aracet, nu cu colutie de aracet. ce am mai facut? ieri ramasesem aici: Si am continuat pe doua planuri: casa … Continue reading »

Categories: carton, cladiri, home-made, vechiul blog TT | Leave a comment

Casa lu’ Diesel (I)

Am pornit de la urmatoarea pagina: www.lanckenau.de. Modelistul TT – Mirko Kuehn – de aici a facut mai multe proiecte de casute pe care , prin amabilitate, le-a expus public pentru a fi folosite si de altii. La finalul lucrarii am intentia de a-i arata si rezultatul meu, desi nu va fi nici pe departe … Continue reading »

Categories: carton, cladiri, home-made, vechiul blog TT | Leave a comment