browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Monthly Archives: septembrie 2012

Gara N catre TT?

Salut… Am fost prin Galati zilele acestea si nenea gamitzu printre multe goodies marca WS a trimis catre sogard si o gara scara N… Sogard a zis ca nu prea o vrea… Intalnindu-ne la un „sanatos” KFC si uitandu-ne la ea am stat mult sa ne gandim daca este sau nu N sau TT sau … Continue reading »

Categories: cladiri, participari | Leave a comment

Cateva noutati

Noutati: just for info: cand esti departe de linii stai pe computer… Am primit pe privat o recomandare de atasare a pozelor care mi se pare foarte ok si pe care am folosit-o aici. despre desene: Diorama are 3 planuri principale. In cercul din dreapta vreau sa fac un spatiu tehnic pentru a lucra cu … Continue reading »

Categories: cladiri, diorama mare, home-made, vechiul blog TT | Leave a comment

Au venit sinele ;-)

Au venit sinele!!! (Multumesc, trennet.ro) La munca si crosetat de linii… Pregatirea: Introducerea sinelor (multumesc sotiei mele pentru ajutor… cuvantul crosetat a starnit dorinta de ajutor… Ma dor ungiile si buricele degetelor): Intai am incercat sa introduc cate o sina prin clemele de la primul terasament, apoi a doua… urmatoarele bucati le-am introdus cate doua … Continue reading »

Categories: vechiul blog TT | Leave a comment