browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

participari

Sofia iunie 2014

Salutare. Intalnirea a avut public pe 14 iunie, dar a inceput pe 13 si s-a sfarsit pe 15. Din pacate timpul a fost scurt si drumul lung, dar confitiile oferite de organizatori au fost excelente. Cazarea a fost aproape de Muzeu (aprox 3 statii de tramvai), dar de fiecare data ne-au adus sau dus cu … Continue reading »

Categories: diorame modulare, Initiativa Ro-TT, participari, vechiul blog TT | Leave a comment

Intalnire TT, Sofia, 13-15 iunie 2014

Salutare In zilele de 13-15 iunie 2014 la Muzeul National Militar din Sofia, Bulgaria, va avea loc intalnirea TT a catorva pasionati si Cluburi din zona aceasta a Europei, fiind anuntati participanti din Ungaria, Germania, Bulgaria si Romania. Din Romania vom participa 3 persoane cu Gara Moinesti. La invitatia colegilor bulgari am fost rugati sa … Continue reading »

Categories: diorame modulare, Initiativa Ro-TT, participari, vechiul blog TT | Leave a comment

Final de faza

Nu am mai scris de mult. Oarecum am incercat sa muncim, sa gandim, sa facem ceva astfel incat sa supralicitam prezenta noastra in cadrul evenimentului din 13-15 iunie. De la inceput vreau sa spun ca multumesc personal tuturor celor care ne-au ajutat si ne vor mai ajuta (sper). Suportul lor a fost mai mult decat … Continue reading »

Categories: cladiri, diorame modulare, Initiativa Ro-TT, participari, vechiul blog TT | Leave a comment

Moinesti – aproape de finalul primului sezon

Deep in the night… Nicky was the grass master. I did the final cuts to plarforms and roads – we changed from paperboard to forex (no pictures – sorry). The trains are runing smooth (as at the beginning before we put the stones). 2 more nights and we are ready to rock… Tarziu aseara – … Continue reading »

Categories: Initiativa Ro-TT, participari, vechiul blog TT | Leave a comment

Gara N catre TT?

Salut… Am fost prin Galati zilele acestea si nenea gamitzu printre multe goodies marca WS a trimis catre sogard si o gara scara N… Sogard a zis ca nu prea o vrea… Intalnindu-ne la un „sanatos” KFC si uitandu-ne la ea am stat mult sa ne gandim daca este sau nu N sau TT sau … Continue reading »

Categories: cladiri, participari | Leave a comment