browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Monthly Archives: iulie 2014

tt.bogdanra.ro online din nou!

Incep prin a multumi lui Dan Minea pentru ajutorul din ultimii 7-8 ani prin care am avut domeniul „cazat” la el… Intre timp am avut mai multe de patimit pentru ca nu am reusit sa fac un export ca lumea al vechiului blog. Pana la urma printr-un artificiu si vreo 5 ore de noapte am … Continue reading »

Categories: anunturi | Leave a comment

Resurse on line – updated

Acest articol va fi updatat … [ultimul update august 2014]

Categories: vechiul blog TT | Leave a comment

si continuam…

Salut. Beneficiind de o trecere prin orasul Moinesti am continuat documentarea, mai ales am vrut sa elucidez misterul Troitei lui Duca (cum i se spune) a carei pozitionare era total diferita fata de orice punct de reper. Mi s-a confirmat ca aceasta a fost mutata. Am primit un sprijin deosebit de la Primaria Moinesti de … Continue reading »

Categories: cladiri, diorame modulare, Initiativa Ro-TT, vechiul blog TT | Leave a comment

Sofia iunie 2014

Salutare. Intalnirea a avut public pe 14 iunie, dar a inceput pe 13 si s-a sfarsit pe 15. Din pacate timpul a fost scurt si drumul lung, dar confitiile oferite de organizatori au fost excelente. Cazarea a fost aproape de Muzeu (aprox 3 statii de tramvai), dar de fiecare data ne-au adus sau dus cu … Continue reading »

Categories: diorame modulare, Initiativa Ro-TT, participari, vechiul blog TT | Leave a comment