browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Casa lu’ Diesel III

Posted by on februarie 4, 2013

revin… Nu am prea avut mult timp, intre copii si altele am continuat totusi s avad ce pot face la casa lu Diesel. In primul rand am zis ca poate vrea careva sa se si uite pe sub locomotiva din cand in cand. Nu stiu ce sine voi pune (I sau U, I daca o integrez pe diorama, U daca pe mini module) asa ca: Am luat acoperisul si l-am intors de la anexa:

Cred insa ca voi inalta un pic pentru a avea loc si o aburoasa. Asta inseamna ca anexa se va duce vreo 5 mm mai jos (aprox 60 cm reali) sau voi avea pamant pana acolo. Pentru o anexa si asa pare destul de inalta. Ca si locomotiva de Diesel deocamdata nu incap decat V3xx in ea… oricum am considerat ca pot face un „sant” de vizitare frumos pe care am decis sa il execut tot din spuma (foam) de 3 mm la care am scos una din fete pentru a rezulta o suprafata mai credibila pe viitor.

Intre timp am considerat ca pot lucra si la interior un pic si am facut totl provizioiu o schita de zugraveala pe acolo:

Cam atat. Pana la urma peretii ii voi face, cred la imprimanta, acum ma gandeam daca stiti cumva intr-o mini remiza de epoca 2-3 ce as putea pune prin casuta aceasta… Si clar… trebuie balamale la usi…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>