browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Monthly Archives: ianuarie 2015

Pensiune – continuare

continuam de aici: http://tt.bogdanra.ro/?p=157 Dupa ce m-am sfatuit cu Janos am trecut mai departe la kiturire. Nu am slefuit, acest pas urmand sa fie prezentat in alta postare S-a plecat de aici: am dat un strat de kit la colturi pe care apoi l-am nivelat. In loc de cutit am folosit un cutter stricat cu … Continue reading »

Categories: carton, cladiri, home-made, non-feroviare | Leave a comment

Casuta din Poveste

Salutare si La Multi Ani! Vacanta de iarna a trecut si mie nu prea mi-a venit nici acum timp suficient. Dar totusi… Intai de toate voi arata cum am facut o casuta menita sa apara pe un modul destinat copiilor. Peste culorile vii (necesare unei veritabile casutede turta dulce) voi mai face si un pic … Continue reading »

Categories: cladiri, home-made, non-feroviare | Leave a comment

Pensiune

Salut si La Multi Ani! Plecand de la un proiect propriu am incercat sa finalizez o lucrare pe care eu o iubesc foarte mult. Din pacate socoteala de acasa nu este tinuta bine si in proiectul initial, asa ca va anunt de pe acum ca nimic nu este perfect. Normal. Este vorba de o casa … Continue reading »

Categories: cladiri, home-made, non-feroviare | Leave a comment

Casuta de munte WePe Atelier din Cehia

Salut si La Multi Ani! A treia casuta din cele la care am lucrat in aceasta vacanta este una care a provenit dintr-un kit cehesc (http://Atelier-wepe.cz) oferit cadou de un bun prieten online. Fata de cele prezentate in kit am mai adaugat eu cateva elemnte pe care le voi arata la momentul in care ajung … Continue reading »

Categories: cladiri, non-feroviare | Leave a comment