browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Monthly Archives: ianuarie 2013

Casa lu’ Diesel (II – bis: comentarii, discutii)

Am decis sa pun si comentariile cele mai importante care vor prefigura modificarile de proiect sau structurale (de pe lokomotiv.ro)

Categories: carton, cladiri, home-made, vechiul blog TT | Leave a comment

Casa lu’ Diesel (II)

Ziua a doua… mult mai putin productiva decat prima, dar am studiat mult ce am gresit, ce nu am gresit… Intai de toate eroarea principala: prea multa apa. Cred ca iesea mai economic cu putin aracet, nu cu colutie de aracet. ce am mai facut? ieri ramasesem aici: Si am continuat pe doua planuri: casa … Continue reading »

Categories: carton, cladiri, home-made, vechiul blog TT | Leave a comment

Casa lu’ Diesel (I)

Am pornit de la urmatoarea pagina: www.lanckenau.de. Modelistul TT – Mirko Kuehn – de aici a facut mai multe proiecte de casute pe care , prin amabilitate, le-a expus public pentru a fi folosite si de altii. La finalul lucrarii am intentia de a-i arata si rezultatul meu, desi nu va fi nici pe departe … Continue reading »

Categories: carton, cladiri, home-made, vechiul blog TT | Leave a comment

Podet si iarba

Ziua I Dupa multe modificari si rasmodificari, pt ca acum oricum tot tatonez terenul, am si gasit sursa inspirtiei mele: Este o poza care prezinta un asemenea canal/tub de torent. Am ales aceasta poza pentru ca se potriveste cu diametrul pe care doresc eu sa il utilizez. Am tot stat sa aleg materialele, sa vad … Continue reading »

Categories: diorame mici, home-made, How-to-by-myself, vechiul blog TT | Leave a comment

Atelier I

Avand in vedere ca in general anumite „echipamente” sunt comune la modelisti eu vreau doar sa va prezint in primul rand ciudateniile mele. Voi incepe cu mixerul cu care amestec ipsosul si Crema lui Robert, asa cum numesc eu amestecul de hartie si aracet pe care l-am invatat de la …nomal…Robert: . Este un ajutor … Continue reading »

Categories: home-made, non-feroviare, vechiul blog TT | Leave a comment

Fine de 2012 – stanci si minidiorama

Salut…pentru ca nu am mai plecat din Bucuresti la locul dioramei mari si pentru ca cea mica a fost adusa la Bucuresti de ceva timp am reinceput lucrul la ea… Pasta invatata de la maestrul Robert si-a spus cuvantul, de asemenea si apartamentul uscat in care m-am cuibarit cu nebuniile mele: prima zi: si a … Continue reading »

Categories: diorame mici, home-made, How-to-by-myself, non-feroviare, vechiul blog TT | Leave a comment