browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Author Archives: bogdanra

Pensiune – continuare

continuam de aici: http://tt.bogdanra.ro/?p=157 Dupa ce m-am sfatuit cu Janos am trecut mai departe la kiturire. Nu am slefuit, acest pas urmand sa fie prezentat in alta postare S-a plecat de aici: am dat un strat de kit la colturi pe care apoi l-am nivelat. In loc de cutit am folosit un cutter stricat cu … Continue reading »

Categories: carton, cladiri, home-made, non-feroviare | Leave a comment

Casuta din Poveste

Salutare si La Multi Ani! Vacanta de iarna a trecut si mie nu prea mi-a venit nici acum timp suficient. Dar totusi… Intai de toate voi arata cum am facut o casuta menita sa apara pe un modul destinat copiilor. Peste culorile vii (necesare unei veritabile casutede turta dulce) voi mai face si un pic … Continue reading »

Categories: cladiri, home-made, non-feroviare | Leave a comment

Pensiune

Salut si La Multi Ani! Plecand de la un proiect propriu am incercat sa finalizez o lucrare pe care eu o iubesc foarte mult. Din pacate socoteala de acasa nu este tinuta bine si in proiectul initial, asa ca va anunt de pe acum ca nimic nu este perfect. Normal. Este vorba de o casa … Continue reading »

Categories: cladiri, home-made, non-feroviare | Leave a comment

Casuta de munte WePe Atelier din Cehia

Salut si La Multi Ani! A treia casuta din cele la care am lucrat in aceasta vacanta este una care a provenit dintr-un kit cehesc (http://Atelier-wepe.cz) oferit cadou de un bun prieten online. Fata de cele prezentate in kit am mai adaugat eu cateva elemnte pe care le voi arata la momentul in care ajung … Continue reading »

Categories: cladiri, non-feroviare | Leave a comment

tt.bogdanra.ro online din nou!

Incep prin a multumi lui Dan Minea pentru ajutorul din ultimii 7-8 ani prin care am avut domeniul „cazat” la el… Intre timp am avut mai multe de patimit pentru ca nu am reusit sa fac un export ca lumea al vechiului blog. Pana la urma printr-un artificiu si vreo 5 ore de noapte am … Continue reading »

Categories: anunturi | Leave a comment

Resurse on line – updated

Acest articol va fi updatat … [ultimul update august 2014]

Categories: vechiul blog TT | Leave a comment

si continuam…

Salut. Beneficiind de o trecere prin orasul Moinesti am continuat documentarea, mai ales am vrut sa elucidez misterul Troitei lui Duca (cum i se spune) a carei pozitionare era total diferita fata de orice punct de reper. Mi s-a confirmat ca aceasta a fost mutata. Am primit un sprijin deosebit de la Primaria Moinesti de … Continue reading »

Categories: cladiri, diorame modulare, Initiativa Ro-TT, vechiul blog TT | Leave a comment

Sofia iunie 2014

Salutare. Intalnirea a avut public pe 14 iunie, dar a inceput pe 13 si s-a sfarsit pe 15. Din pacate timpul a fost scurt si drumul lung, dar confitiile oferite de organizatori au fost excelente. Cazarea a fost aproape de Muzeu (aprox 3 statii de tramvai), dar de fiecare data ne-au adus sau dus cu … Continue reading »

Categories: diorame modulare, Initiativa Ro-TT, participari, vechiul blog TT | Leave a comment

Intalnire TT, Sofia, 13-15 iunie 2014

Salutare In zilele de 13-15 iunie 2014 la Muzeul National Militar din Sofia, Bulgaria, va avea loc intalnirea TT a catorva pasionati si Cluburi din zona aceasta a Europei, fiind anuntati participanti din Ungaria, Germania, Bulgaria si Romania. Din Romania vom participa 3 persoane cu Gara Moinesti. La invitatia colegilor bulgari am fost rugati sa … Continue reading »

Categories: diorame modulare, Initiativa Ro-TT, participari, vechiul blog TT | Leave a comment

Final de faza

Nu am mai scris de mult. Oarecum am incercat sa muncim, sa gandim, sa facem ceva astfel incat sa supralicitam prezenta noastra in cadrul evenimentului din 13-15 iunie. De la inceput vreau sa spun ca multumesc personal tuturor celor care ne-au ajutat si ne vor mai ajuta (sper). Suportul lor a fost mai mult decat … Continue reading »

Categories: cladiri, diorame modulare, Initiativa Ro-TT, participari, vechiul blog TT | Leave a comment