browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Pensiune

Posted by on ianuarie 13, 2015

Salut si La Multi Ani!
Plecand de la un proiect propriu am incercat sa finalizez o lucrare pe care eu o iubesc foarte mult. Din pacate socoteala de acasa nu este tinuta bine si in proiectul initial, asa ca va anunt de pe acum ca nimic nu este perfect. Normal.

Este vorba de o casa derivata dintr-o proprietate reala. Ca si epoca este posibil de situaut in epoca V-VI, dar nu asta este rostul, nu-i asa?

Placile au fpst taiate la TaiCuLaser atat in carton cat si in balsa de 2 mm. am folosit ambele tipuri de materiale, dar cel mai mult mi-a placut cartonul. Balsa, pe de alta parte, are un touch distinct si frumos pentru interior. pentru ca pe viitor o sa vreau sa o luminez am lucrat un pic si la interior. Scara foarte mare si experienta mea mica si-au dat mana si am facut ceva doar asa, de ochii soacrei – cum se zice. Dar mie imi foloseste pentru experienta, iar daca voi face vreo scena interioara voi avea totusi o baza.

Am pornit de jos in sus. Cica altfel nu se poate…

image
image
image
image
image

Apoi am trecut la baza acoperisului. Acesta nu este simplu pentru ca este asimetric si are parte si de o lucarna pe care lipsa mea de experienta si, probabil, graba au facut sa iasa aiurea. Dar pana la final este bine asa:

image
image

O prima mana de vopsea (pentru a kitui apoi), umplutura de ceva servetele cu „magiun de aracet”, un mic desen de proba… Mai am de facut geamurile, usile, acoperisul cu geamurile de tip velux si o vopsea finala.

image
image

Hasta la Vista!
PS: pentru acoperis am gasit tigla Franfurt de la Noch, o voi folosi pe aceea!

Comments are closed.