browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

auto

Garajul devine autobaza

In garaj si-au mai gasit loc un IKARUS si un MERCEDES. Primul la o scara de 1:120 dar o versiunea foarte patratoasa, al doilea un Matchbox destul de aproximativ, dar foarte frumos. IKARUS ma gandeam sa il fac RATP sau ITP cred ca se chema inainte? Ma refer la Ploiesti/Prahova… Sau as pune eu ceva … Continue reading »

Categories: auto, non-feroviare, vechiul blog TT | Leave a comment

Inauguram Junk-Yard

Daca lemnele de diorama inca nu au venit (grrrr!) am mai tot sapat pe net dupa vechituri aruncate de altii. Si m-am gandit sa le strang si eu, nu stii niciodata unde ai nevoie de cate ceva. Printre cei care vand pe okazii la preturi mici (5-10 lei) am gasit acest camion de cariera de … Continue reading »

Categories: auto, vechiul blog TT | Leave a comment

Material rulant auto

Salut! Dupa ce Robert mi-a dat doua masinute pentru diorama (saru Mana, nici nu am apucat sa ii multumesc prin nise poze elocvente) a venit randul sotiei mele sa se uite prin Kaufland si sa gaseasca niste super jucarioare la doar 9 lei. Daca diorama nu are pretentii de material exact ca in realitate sau … Continue reading »

Categories: auto, non-feroviare, vechiul blog TT | Leave a comment