browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

diorama mare

Cateva noutati

Noutati: just for info: cand esti departe de linii stai pe computer… Am primit pe privat o recomandare de atasare a pozelor care mi se pare foarte ok si pe care am folosit-o aici. despre desene: Diorama are 3 planuri principale. In cercul din dreapta vreau sa fac un spatiu tehnic pentru a lucra cu … Continue reading »

Categories: cladiri, diorama mare, home-made, vechiul blog TT | Leave a comment

Hartii 1:1

Ca sa nu va las sa asteptati (stiu ca jumatate din tara cauta in CAN CAN si Libertatea vesti despre diorama aceasta) iata ce am facut aseara… Am tiparit la scara 1/1 (Corel m-a ajutat via Doru – finul, prietenul, varul meu) toata diorama pentru a-mi face o idee despre cum va arata… si uite … Continue reading »

Categories: diorama mare, home-made, vechiul blog TT | Leave a comment

A inceput Infrastructura!

Si a inceput ! Today was a great day to die… dar nu am murit, ci am inceput sa dau forma dioramei. Intai de toate lemnele aranjate pe dimensiuni (in loc de 2 m aveam 3m, in loc de 50mm aveam 38-40…) Apoi le-am masurat si marcat: Am trecut la chestii serioase: si primul „bat” … Continue reading »

Categories: diorama mare, vechiul blog TT | Leave a comment

A inceput (si s-a terminat) infrastructura (2)

Ziua a doua Elementele taiate cu o zi inainte si astazi s-au dovedit a fi perfecte de foc, pentru ca nu se potriveau neam. Plus pendularul s-a spart si abia mai taie… a propos: stie cineva unde pot repara un pendular? Mi s-a spart o bucata de fonta de la locul unde se prinde panza… … Continue reading »

Categories: diorama mare, home-made, vechiul blog TT | Leave a comment