browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

carton

Pensiune – continuare

continuam de aici: http://tt.bogdanra.ro/?p=157 Dupa ce m-am sfatuit cu Janos am trecut mai departe la kiturire. Nu am slefuit, acest pas urmand sa fie prezentat in alta postare S-a plecat de aici: am dat un strat de kit la colturi pe care apoi l-am nivelat. In loc de cutit am folosit un cutter stricat cu … Continue reading »

Categories: carton, cladiri, home-made, non-feroviare | Leave a comment

Fantani carton H0

Si pana sa ma apuc la TT am zis sa fac elemente de decor pentru modulele H0. Tot de la GPM.PL avem un set de 3 fantani. Fantanile vor fi puse pe diorama la un moment dat, probabil si aici va trebui s ane gandim la modul de transport, fiind extrem de fragile

Categories: carton, home-made, non-feroviare, vechiul blog TT | Leave a comment

Carute carton H0

Salutam. Pentru ca topicul Clubului Improvizat Bucuresti (http://caiferate.fr.yuku.com/topic/3491/Modulele-Clubului-Improvizat-Bucuresti?page=49) a primit 3 pagini de comentarii numai pt o biata caruta am zis sa mut aici discutia cu ce am mai facut. Astfel din setul de la www.gpm.pl am reusit repararea primei carute si inca una… Cartonul pare destul de subtire la inceput, dar dupa aceea cu … Continue reading »

Categories: carton, home-made, non-feroviare, vechiul blog TT | Leave a comment

Casa lu’ Diesel III

revin… Nu am prea avut mult timp, intre copii si altele am continuat totusi s avad ce pot face la casa lu Diesel. In primul rand am zis ca poate vrea careva sa se si uite pe sub locomotiva din cand in cand. Nu stiu ce sine voi pune (I sau U, I daca o … Continue reading »

Categories: carton, cladiri, home-made, vechiul blog TT | Leave a comment

Casa lu’ Diesel (II – bis: comentarii, discutii)

Am decis sa pun si comentariile cele mai importante care vor prefigura modificarile de proiect sau structurale (de pe lokomotiv.ro)

Categories: carton, cladiri, home-made, vechiul blog TT | Leave a comment

Casa lu’ Diesel (II)

Ziua a doua… mult mai putin productiva decat prima, dar am studiat mult ce am gresit, ce nu am gresit… Intai de toate eroarea principala: prea multa apa. Cred ca iesea mai economic cu putin aracet, nu cu colutie de aracet. ce am mai facut? ieri ramasesem aici: Si am continuat pe doua planuri: casa … Continue reading »

Categories: carton, cladiri, home-made, vechiul blog TT | Leave a comment

Casa lu’ Diesel (I)

Am pornit de la urmatoarea pagina: www.lanckenau.de. Modelistul TT – Mirko Kuehn – de aici a facut mai multe proiecte de casute pe care , prin amabilitate, le-a expus public pentru a fi folosite si de altii. La finalul lucrarii am intentia de a-i arata si rezultatul meu, desi nu va fi nici pe departe … Continue reading »

Categories: carton, cladiri, home-made, vechiul blog TT | Leave a comment