browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Monthly Archives: februarie 2013

Pod de bulumaci cu scandura pe sus…

Multi cunoasteti, cred, ce a patit cu diorama mea statica, prima etc… Totu?i mi-a r?mas in cap ca trebuie sa aiba un podet. Si am zis… hai sa cumpar scobitori sa fac ceva din lemn… Dar m-am mai gandit eu: oare bustenii aia mari sunt chiar asa drepti ca scobitorile virgine? Asa ca am iesit … Continue reading »

Categories: diorame mici, vechiul blog TT | Leave a comment

Mini Diorama – STOP…si de la capat

Gata, am pus capat acestei minidiorame. Stop si de la capat. O sa mai fac copaci pe ea, poate, dar deja pierd prea multe resurse de timp, nervi si materiale pentru ceva care este gresit facut de la inceput Ultimele poze: In ultima poza se vad si doua tipuri de terasament, ambele le consider „nashpa”. … Continue reading »

Categories: diorame mici, home-made, How-to-by-myself, vechiul blog TT | Leave a comment

Garajul devine autobaza

In garaj si-au mai gasit loc un IKARUS si un MERCEDES. Primul la o scara de 1:120 dar o versiunea foarte patratoasa, al doilea un Matchbox destul de aproximativ, dar foarte frumos. IKARUS ma gandeam sa il fac RATP sau ITP cred ca se chema inainte? Ma refer la Ploiesti/Prahova… Sau as pune eu ceva … Continue reading »

Categories: auto, non-feroviare, vechiul blog TT | Leave a comment

Construim Mobile 01 TT

Salutare revin la voi cu niste chestii. LDH, in primul rand: tin seama de tunelul trimis, dar NU acuma:)))) Motivul este ca… am fost cam prins si nu am mai avut cum sa ma joc. Dar clar viitoarea asa cred ca va fi:) Eu sper ca totui sa scot ceva din asta si… hai mai … Continue reading »

Categories: diorame mici, home-made, vechiul blog TT | Leave a comment

Casa lu’ Diesel III

revin… Nu am prea avut mult timp, intre copii si altele am continuat totusi s avad ce pot face la casa lu Diesel. In primul rand am zis ca poate vrea careva sa se si uite pe sub locomotiva din cand in cand. Nu stiu ce sine voi pune (I sau U, I daca o … Continue reading »

Categories: carton, cladiri, home-made, vechiul blog TT | Leave a comment