browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Monthly Archives: octombrie 2012

Stanci! lipite, colorate…

Si acum sa revenim la ceea ce facem… Am scos a doua transa de forme Noch de pietre. de data asta mai stabile, mai bune. Am luat si sac de 25 de kile de ipsos… „just to be there” Transformarile sunt ca trec la linie dreapta, renunt la tunel. Tunelul din diorama de mai sus … Continue reading »

Categories: diorame mici, home-made, How-to-by-myself, non-feroviare, vechiul blog TT | Leave a comment

o altfel de diorama

News of the world… Ziceam ca nu ma voi mai deplasa la santier, dar iata ca m-am deplasat pe acolo si adaug ce am gasit. In primul rand o sa imi permit, ca sa nu deschid alt topic, sa prezint o mini diorama clasica facuta la cursul de modelism pe care onor firma mea l-a … Continue reading »

Categories: diorame mici, home-made, non-feroviare, vechiul blog TT | Leave a comment

Stanci

Am ajuns din nou la Atelierele BR-EA-za. Acolo am gasit primele mele greseli in froma urmatoare: iar pe asta am si vopsit-o cu un gris de baza : Asa aratau primele piese obtinute. Remarca este: sunt FOARTE usor sfaramicioase, se erodeaza de la simplu deget pus pe piesa… S-au uscat cam in 4 zile – … Continue reading »

Categories: home-made, How-to-by-myself, non-feroviare, vechiul blog TT | Leave a comment