browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

A inceput Infrastructura!

Posted by on august 21, 2012

Si a inceput ! Today was a great day to die… dar nu am murit, ci am inceput sa dau forma dioramei. Intai de toate lemnele aranjate pe dimensiuni (in loc de 2 m aveam 3m, in loc de 50mm aveam 38-40…)

Apoi le-am masurat si marcat:

Am trecut la chestii serioase:

si primul „bat” de 2 metri este gata:

apoi al doilea:

si gata cele 3 pe care voi pune 6 brazi de 1,10 m: dupa care au venit niste prieteni si am baut… deci continuarea maine… Oricum la o intalnire cu PDI si o bere buna am descoperit si noua cupla scurta:

Eu eram cu masina deci cupla era fara alcool… Nu o mai fac modulara pentru ca „motivele” pentru care o faceam modulara nu prea stau in picioare: transport cu masina (si oricum trebuia sa rabatez 2 locuri) si scosul pe o usa de 75 cm…dar daca usa era de 65? Cam asta pe scurt… Pe langa diorama mare va exista si o „stationara” unde voi testa diferite tehnici…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>