browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

O (noua) diorama – mai mica – de test si invatare

Posted by on august 28, 2012

Acum o saptamana s-a efectuat infrastructura de lemn a dioramei mici de 30×45 cm.

Azi noapte am trecut la fixarea infrastructurii feroviare

Pe santier a aparaut si un E42 de mare caracter ce s-a oferit sa arate ce suplu este cu pantograful rombocoidal ridicat, urmand sa tai un portal (de care NU sunt multumit):

Imediat camioanele marca Kaufland (da, stiu, acelea ieftine Wink ) au intrat in actiune si s-a demarat santierul…

Si pentru ca am ajuns la acest punct indraznesc sa intreb: Cum vi se pare? Ce sa fac mai departe? Este bine trasata piatra de la tunel? Este bun materialul folosit? Din cele citite pana acum as face urmatoarele: peretele si portalul le-as da cu negru dupa care as da cu gris, alb si maro (in aceasta ordine) prin tamponare cu burete. daca ar arata bine le-as monta pe pozitii, nu inainte sa gandesc si interiorul tunelului… As aduce si linia curba si as pune inca un extrudat de 5 mm peste care as pune terasamentul (ce material????) si as lipi si sinele (aceste sine pot ramane forevere and ever aici) Dupa ce voi lipi terasemanetul si sinele le voi acoperi si voi trece mai departe la treaba. ceva de comentat? Este prima oara cand fac, nu am vazut pe nimeni facand, deci erori pot fi mii… [raspuns pe Lokomotiv.ro restul le gasiti AICI]: cosmin78: prima oara cand faci, da…ca nu ai mai vazut pe nimeni facand, inseamna ca nu ai cautat bine Razz portalul si zidul le poti reface, trebuie sa perseverezi Smile ceva poze pentru tunele http://forum.lokomotiv.ro/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=2897&postdays=0&postorder=asc&start=0 cum sa lucrezi in extrudat http://forum.lokomotiv.ro/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=7288&start=0 http://modelism-feroviar.blogspot.pt/2008/06/portal-tunel.html si cea ai putea folosi pentru pietris http://forum.lokomotiv.ro/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=6488 extrudatul, cu cat este mai deschis la culoare (roz, galben, alb) cu atat este mai putin dens si mai usor de lucrat.in cel de culoare albastra si verde trebuie sa lucrezi cu mai multa atentie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>