browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Mobile TT 02 (IX)

Posted by on noiembrie 10, 2013

Si revenire… Ca nu ma dau batut chiar daca intru in spital… Am hotarat sa inlocuiesc a doua oara scarile. Niciodata sa nu lasati detaliile acestea sa le executati dupa ce faceti terenul. Este exact invers ca in realitate. Si parca nu mi-au tot spus oamenii astia pe forumuri. Pentru mine s-a sacrificat azi un carton de 2 mm , deci o treapta de 24 de cm in realitate. Pare ok… image Situatia de fapt era cam nashpa… DSCF5171.jpg La propunerea Sogardului (mersi mestere!) am refacut treptele pentru a fi mult mai realiste: DSCF5172.jpg Si am inceput excavatiile ca s aincapa. Daca eram cu capul pe umeri acest lucru se intampla INAINTE de face orice altceva… DSCF5173.jpgDSCF5174.jpg La un santir de asemenea anvergura am avut ajutoare de soi: DSCF5176.jpg iar pozitionarea finala a fost supervizata si apasata de Matei… DSCF5179.jpg iar prima scara arata cam asa DSCF5180.jpgDSCF5181.jpg Incepem cu scara a doua in acelasi mod: DSCF5182.jpg Curatarea locului DSCF5183.jpg si iat-o pe pozitie: DSCF5184.jpgDSCF5185.jpg GATA! Trecem mai departe DSCF5187.jpg (PS: cum sa astup gaurile de pe langa scarile proaspat montate? Tot carton??)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>