browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Doar o ora si cateva minute (Mobile TT 02 VII)

Posted by on septembrie 29, 2013

Atat am reusit sa fac si eu ceva la acest proiect ieri. In primul rand am bibilit la terasamantul pus prost de prima data. Conform instructiunilor primite de la colegii de Club (chiar daca nu suntem inscrisi la Judecatorie, tot Club suntem) am migalit (termen de pe la Breaza invatat) la curatarea traverselor de pietris, astfel incat sa nu treaca de nivelul acestora. Am lasat un pic mai mult catre final unde oricum nu va conta deoarece acolo va fi capat d elinie si multe… dar multe… prostii puse deasupra liniei. Curatarea am efectuat-o cu partea neascutita a unui cutter, traversa cu traversa. 2013-09-25223615.jpg2013-09-25223624.jpg Si am folosit si metoda lui andrei de finisat terenul (amestec de ipsos/aracet si un pic de apa) 2013-09-25223645.jpg Rezultatul este o ambalare a dealului mult mai soft, mult mai naturala decat hartia igienica cu aracet. In 6 ore era deja 80% uscat Si cam atat. Am avut putin timp la indemana, probabil ca la pensie voi termina modulul acesta ;-)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>