browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Aseara la o inspectie ( … al doilea pod de lemn III)

Posted by on aprilie 10, 2013

Aseara Atelierul II a avut mai mult de munca pentru ca  s-a trecut la calea de rulare. Desi era mult mai simplu sa pun cate doua scandurele de-a lungul caii de rulare decizia luata la nivelul Domnului Director a fost sa se puna in unghi scandurile…adica asa: inspectia_15.jpg Intai de toate s-a luat una fasie de balsa de jumate de milimetru grosime si s-au taiat scandurile pe fibra, astfel incat sa ne folosim de desenul specific de lemn inspectia_19.jpg Am pus pe pozitie sa vedem cum stau: inspectia_17.jpg si am inceput lipirile inspectia_16.jpg inspectia_14.jpg inspectia_13.jpg Dupa care am lasat sa se lipeasca ce era de lipit. Am trecut pe Moment de lemn care mi se pare, desi pare scump, foarte eficient ca si cost si calitate Dupa care am fost informati  ca de la Parcul Auto TT BogdanRa EA ZA a sosit un inspector si cu un autobuz de inspectori. Mama lor… Desi vroiam sa nu aiba nimic in stanga sau dreapta podul s-a discutat aprins despre posibilitatea montarii a doi busteni, iar ca si candidati sunt oori bustenii de balsa de 3 mm (rezultati din „slefuirea” cu cutter-ul a doua bete de cu latura de 5 mm) sau utilizarea micro-stick-urilor de frigarui (sau de cascaval cu strugure aici) inspectia_09.jpg inspectia_08.jpg inspectia_05.jpg Pozele facute in mare secret au aratat ca autobuzul, datorita gabaritului sau mare, este posibil sa treaca la limita, si s-a pus problema basculantelor. De asemenea s-a discutat si posibilitatea de a pune o fusta de-a stanga si de-a dreapta podului. Ca si programare Atelierul II are asta seara program de eliminare rosturi ne necesare si finalizare constructie, cu posibilitatea inceperii mini modulului pe care se va asterne… Atelierul I a lucrat la tehnologia „tencuiala din foam/spuma” si a iesit ce a iesit inspectia_21.jpginspectia_20.jpg Dar asta este alta clasa, alta poveste si alta diriginta ;-) Pareri?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>