browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Stanci! lipite, colorate…

Posted by on octombrie 29, 2012

Si acum sa revenim la ceea ce facem… Am scos a doua transa de forme Noch de pietre. de data asta mai stabile, mai bune. Am luat si sac de 25 de kile de ipsos… „just to be there” Transformarile sunt ca trec la linie dreapta, renunt la tunel. Tunelul din diorama de mai sus a fost foarte detaliat si deocamdata raman la asa ceva, alte proiecte de tunel mai incolo. De la ce am plecat saptamana aceasta?

Aveam o diorama vopsita urat, o cocoasa pe care nici plai de mioare nu era, nici sina de tren nu tinea:) Asa ca am decis sa punem niste stanci pe ele… stancile se vor fi lipit cu MOMENT pt lemn. Mai mult decat atat am si „sapat”, taiat, etc in constructie, iar sina a venit mai spre exterior… Normal…nu vrem ca trenurile sa loveasca peretii de stanca… Intre cele doua stanci se previzioneaza un paraias, iar in dreptul respectiv vom avea si un mic podet… Mentionez ca am taiat cu cutter-ul in bucata de ippsos pentru a se „pupa” cu infrastructura”

Ulterior am pus iar un dublu strat de prosoape de bucatarie cu aracet

Am colorat gresit cu un gris mult prea „gris” ceea ce vroiam sa fie baza (am lucrat cu alte culori decat la diorama de mai sus unde amestecul ne-a fost facut):

Am adaugat pentru textura si niste nisip din groapa lui Matei de nisip (fara sa ma vada, normal!):

intre timp, pentru ca pe vremea aceasta uscarea se va face greu:

iar ca final stancile vopsite prea rau au ajuns asa la ora plecarii:

iar ca final un altfel de modelism pentru pustiul meu:

Va urma inca un pic de ipsos prin spatiile interstitiale, apoi verdeata, apa…mai vedem O saptamana frumoasa, accept sfaturi in continuare ca bine mi-au prins

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>