browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Daily Archives: august 21, 2012

A inceput Infrastructura!

Si a inceput ! Today was a great day to die… dar nu am murit, ci am inceput sa dau forma dioramei. Intai de toate lemnele aranjate pe dimensiuni (in loc de 2 m aveam 3m, in loc de 50mm aveam 38-40…) Apoi le-am masurat si marcat: Am trecut la chestii serioase: si primul „bat” … Continue reading »

Categories: diorama mare, vechiul blog TT | Leave a comment

A inceput (si s-a terminat) infrastructura (2)

Ziua a doua Elementele taiate cu o zi inainte si astazi s-au dovedit a fi perfecte de foc, pentru ca nu se potriveau neam. Plus pendularul s-a spart si abia mai taie… a propos: stie cineva unde pot repara un pendular? Mi s-a spart o bucata de fonta de la locul unde se prinde panza… … Continue reading »

Categories: diorama mare, home-made, vechiul blog TT | Leave a comment

A inceput (si s-a terminat) infrastructura (3)

Salutare! Cu o intarziere de cam o saptamana prezint cateva poze de pe santierul „13 Decembrie” al Diviziei de Feroviare si Lemn BogdanRa (fosta BogdanRa Ea Za Lemn SA). In primul rand diorama a fost pusa pe pozitie. de fapt ceea ce va fi o diorama… Stelajul robust de 1100×2003 mm este sprijinit pe 6 … Continue reading »

Categories: home-made, Uncategorized, vechiul blog TT | Leave a comment